Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

SECRETS OF TANGO Παγκόσμια Πρεμιέρα


SECRETS OF TANGO
Παγκόσμια Πρεμιέρα
Η αυθεντική αίσθηση tango από το Μπουένος Άιρες

Ο διάσημος χορευτής και χορογράφος
Gustavo Russo
Επιστρέφει στην Ελλάδα
20 κορυφαίοι χορευτές, μουσικοί και τραγουδιστές
στο πιο φαντασμαγορικό Tango υπερθέαμα!!!

Από 6 Μαρτίου έως 8 Μαρτίου
στο RADIO CITY THEATER

Ο Gustavo Russo που έσπασε ταμεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με την παράσταση «Tango Seduction» και καθήλωσε τους θεατές, δύο χρόνια μετά παρουσιάζει σε παγκόσμια πρεμιέρα στην Ελλάδα την καινούργια του παραγωγή «Secrets of Tango».

Το «Secrets of Tango» είναι μια παράσταση που αποκαλύπτει τα μυστικά του πιο αισθησιακού χορού όλων των εποχών, του Αργεντίνικου tango και υπερβαίνει όλες τις προηγούμενες παραγωγές. Έξι υπέροχα χορευτικά ζευγάρια, ανάμεσα τους και ο διάσημος χορευτής Gustavo Russo, θα μας μαγέψουν με το ταλέντο και το πάθος τους για το tango.

Για πρώτη φορά η συναρπαστική αλήθεια του tango παρουσιάζεται στην πιο αυθεντική εκδοχή της, με τρόπο μοναδικό. Η διαδρομή του Aργεντίνικου tango και τα μυστικά του, από την γέννησή του μέχρι σήμερα, από την πιο παραδοσιακή μέχρι τη πιο σύγχρονη μορφή του, μία καταιγιστική εναλλαγή τεχνοτροπιών, αλλά και συναισθημάτων, σε μία παράσταση που ξεχώρισε για την άψογη τεχνική των καλλιτεχνών, για τις ευρηματικές χορογραφίες και την υψηλή αισθητική της.

Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό θέαμα που προετοιμαζόταν για δύο περίπου χρόνια, με συνεργάτες μερικά από τα πιο "δυνατά" ονόματα του χώρου -χορευτές, τραγουδιστές, μουσικούς, αλλά και σκηνογράφους, ενδυματολόγους, φωτιστές και ηχολήπτες. Ο Gustavo Russo αντλεί υλικό από την παράδοση, το οποίο δένει, όμως, αρμονικά με νέες ιδέες και θέματα, συνδυάζοντας τεχνικές από διαφορετικά είδη χορού – παραδοσιακό τάνγκο, μοντέρνο χορό και κλασικό μπαλέτο και μας αποκαλύπτει όλα όσα δεν γνωρίζουμε για αυτόν τον μοναδικό χορό. Η ορχήστρα του Tango Seduccion ερμηνεύει μοναδικά περισσότερα από 35 αγαπημένα μουσικά κομμάτια τάνγκο, αποδίδοντας φόρο τιμής σε όλους εκείνους τους συνθέτες και μουσικούς που έκαναν παγκοσμίως γνωστό το τάνγκο, όπως στους V. Greco, G. Rodriguez, A. Bardi, A. Villoldo και φυσικά στον Α. Piazzolla.

«Το tango έχει μια αιώνια φωτιά. Αυτή η φωτιά γεννιέται από τον εσωτερικό διάλογο των δύο αρχέγονων χορευτών, από το ανεξέλεγκτο πάθος ανάμεσα στον άντρα και τη γυναίκα. Είναι η φωτιά που δημιουργεί τη σαγήνη του τάνγκο». Gustavo Russo

Ο Gustavo Russo γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες το 1970 και ξεκίνησε τις σπουδές του στο χορό από την ηλικία των 17 ετών.
Ένα μόλις χρόνο μετά, ο Gustavo ξεχώρισε ως ένα από τα πλέον υποσχόμενα ταλέντα στο Αργεντίνικο tango. Από τότε, ξεκίνησε διεθνή καριέρα συμμετέχοντας στα πιο σημαντικά τάνγκο shows του κόσμου, σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα. Μεταξύ των παραγωγών στις οποίες έχει λάβει μέρος είναι τα “Taconeando”, “La Ventana”, “La Veda”, “Che Bandoneon”, “Senor Tango” και στο “Argentine Tango Show”. Το 1991, ο Gustavo εμφανίστηκε ως πρώτος χορευτής στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Η μεγάλη αξία του Tango». Αργότερα τον ίδιο χρόνο, ταξίδεψε στις Η.Π.Α. και το Μεξικό με τoν Mariano Mores, με πρωταγωνιστικό ρόλο στο show “Viva Tango” που κέρδισε το βραβείο “Estelares del Mar” ως το καλύτερο tango show. To 1992 ο Gustavo εμφανίστηκε στο παγκοσμίου φήμης θέαμα “Tango Passion”, στο οποίο κράτησε τον πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι το 1999. Το 1999 o Gustavo Russo ίδρυσε τη δική του ομάδα, η οποία με τις παραστάσεις του “Tango Seduction” έχει εμφανιστεί στις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Παραστάσεις: Παρασκευή, Σάββατο: 21:30 και Κυριακή: 20:00
Τιμές εισιτηρίων: από 15€ έως 35€
Πληροφορίες –κρατήσεις: 2310 819153
Προπώληση Εισιτηρίων: Ταμείο RADIO CITY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου