Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

CAVEMAN ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ
Παρασκευοπούλου 9 & Βασ. Όλγας
Τηλ.2310 819 153 & 2310 824 970

O
CAVEMAN
του Rob Becker

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
20, 21 & 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ο caveman, Δημήτρης Σακατζής, θα βρίσκεται για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ από την Παρασκευή 20 μέχρι την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου.
Ο CAVEMAN είναι η μακροβιότερη σόλο παράσταση στην ιστορία του Broadway και παίζεται παράλληλα σε 30 χώρες του κόσμου, κερδίζοντας τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών.
Αυτή η καθολική αποδοχή του έργου και οι ευεργετικές επιπτώσεις στις ψυχές των ανθρώπων, είναι που έκανε αναλυτές και ψυχολόγους απ’ όλο τον κόσμο, να προτείνουν την παράσταση ως εναλλακτική μέθοδο ψυχοθεραπείας.
Ο ήρωας του έργου είναι ο Σωτήρης. Συμπαθής και ευγενικός, αλλά ταυτόχρονα πρωτόγονος και τσαμπουκάς. Με άλλα λόγια ο μέσος Έλληνας.
Ο Σωτήρης, μέσα από ένα καυγά με την γυναίκα του, βρίσκεται αναπάντεχα στο δρόμο, μαζί με όλα του τα πράγματα.

Ξεκινώντας από το αρχικό ερώτημα που τον παιδεύει: ‘γιατί δεν τα βρίσκουνε οι άντρες με τις γυναίκες’ ξεδιπλώνεται μια σειρά κωμικών καταστάσεων, από την προϊστορική εποχή, μέχρι σήμερα.

Η συμμετοχή του κοινού, που είναι καθοριστική σε όλη αυτή την διαδρομή, οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις, με ανατροπές, εκπλήξεις και απογειωτικές εκρήξεις γέλιου.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ : Συγγραφέας : Rob Becker Σκηνοθεσία - Διασκευή : Αναστασία Παπαστάθη Μετάφραση : Ερατώ Τάττη Μουσική: Heimberg 5000 Φωτισμοί : Valentin Galle Σκηνικά : Ειρήνη Παγώνη Κουστούμια: Keira Coltrane Μουσική : Πάνος Φορτούνας Παραγωγή : Θέατρο Coronet & Mogul Theater
Με τον Δημήτρη Σακατζή στο ρόλο του Caveman
Τιμή εισιτηρίου : 23 € και φοιτητικό 18 €
Έναρξη παραστάσεων : 9.15 μ.μ.
Προπώληση στο ταμείο του θεάτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου