Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2008

EX ANIMO - ΝΟΣΦΕΡΑΤΟΥ ΔΙΔΟΝΤΙΚΟΥΣ 3


Το θέλουμε ξανά στη Θεσσαλονίκη
και αν δεν μπορούν να έρθουν όλοι ας έρθει μόνο ο Ίγκορ

Ίγκορ ΣΑΓΑΠΑΜΕ!!!!Ο «ΝΟΣΦΕΡΑΤΟΥ ΔΙΔΟΝΤΙΚΟΥΣ 3»

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ CORONET


κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21.15

Η ξεκαρδιστική ‘γοτθική» σάτιρα με τίτλο «Νοσφεράτου Διδόντικους 3» από την νέα ταλαντούχα ομάδα ΕΧ ΑΝΙΜΟ (που στα λατινικά σημαίνει «από ψυχής») μετακομίζει στο θέατρο Coronet.

Για 3η χρονιά η ΕΧ ΑΝΙΜΟ θα παρουσιάζει κάθε Δευτέρα και Τρίτη την εντελώς δική της πρωτότυπη και διασκεδαστική εκδοχή της ιστορίας του κόμη Δράκουλα, αντλώντας έμπνευση από τις κινηματογραφικές εκδοχές του μύθου όπως του εξπρεσιονιστικού «Νοσφεράτου» του Φ. Μουρνάου (1922) και τον πιο ‘ανθρώπινο’ «Δράκουλα» του Κόπολα.


Με τρυφερότητα και χιούμορ, οι έξι ηθοποιοί εξιστορούν μία νέα έκδοση του μύθου του Δράκουλα, χρησιμοποιώντας ως κύριο μέσο το σώμα (ακτομίμα) και φυσικά αχαλίνωτη φαντασία.
Έρωτας, δράση και ποίηση, καταδιώξεις με γρήγορα αερόστατα, σκόρδα, ιερές βαλλίστρες και πεγιότ σε σπρέι. Φρενήρεις ρυθμοί, έξυπνοι διάλογοι, απανωτά ευρηματικά gags υπό τους ήχους του πιάνου του τραγουδοποιού Στάθη Δρογώση , που υπογράφει τη μουσική της παράστασης.

Το έργο:

Ο κόμης Δράκουλα (Δημήτρης Ζωγραφάκης) υποφέρει από κατάθλιψη από τότε που έχασε την γυναίκα του την Ελιζαμπέτα. Ο Ίγκορ (Ροζαμάλια Κυρίου) πιστός του υπηρέτης τον φροντίζει, αλλά έχει βαρεθεί λίγο με την μιζέρια του και ονειρεύεται ένα μουχλιασμένο σκοτεινό πύργο κοντά στην βρετανική πρωτεύουσα.
Ο Τζόναθαν (Παύλος Εμμανουηλίδης) είναι ένας ‘υπερήφανος’ Βρετανός συμβολαιογράφος που αναγκάζεται να κάνει ένα ταξίδι ‘αστραπή’ στην Τρανσυλβανία για να πουλήσει έναν λονδρέζικο πύργο στον εκκεντρικό κόμη. Με την παχουλή προμήθεια αυτής της επιχειρηματικής του επιτυχίας σχεδιάζει να παντρευτεί την αφοσιωμένη– πλην όμως τυφλή – αρραβωνιαστικιά του, Ελιζάμπεθ (Κωνσταντίνα Λαδοπούλου).
Στενός φίλος του ζευγαριού είναι ο δρ Βαν Χέλσινγκ (Ζήσης Ρούμπος) ο οποίος αν και φοβικός με έντονα στομαχικά προβλήματα δεν χάνει ευκαιρία να υπογραμμίζει πόσο αγαπά τη δουλειά του …δηλαδή την καταδίωξη των πλασμάτων του σκότους.
Η λάγνα Λούσι (Φωτεινή Κρόκκου) αδελφική φίλη της Ελίζαμπεθ είναι σεξουαλικά ασυγκράτητη και μαζί με την Ελίζαμπεθ θα βρεθούν στο δρόμο του κόμη Δράκουλα………

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία ΕΧ ΑΝΙΜΟ
Σκηνικά ΕΧ ΑΝΙΜΟ
Κοστούμια ΕΧ ΑΝΙΜΟ , Ισαβέλλα Μαυρή
Μουσική /
Τραγούδια Στάθης Δρογώσης
Φωτισμοί ΕΧ ΑΝΙΜΟ

Παίζουν:
Βλαντ Δημήτρης Ζωγραφάκης
Ίγκορ Ροζαμάλια Κυρίου
Ελίζαμπεθ Κωνστανίνα Λαδοπούλου
Τζόναθαν Παύλος Εμμανουηλίδης
Δρ. Βαν Χέλσινγκ Ζήσης Ρούμπος
Λούσυ Φωτεινή Κρόκου
Στο πιάνο η Βάλυ Ιωάννου σε μουσική Στάθη Δρογώση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου