Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

«CAVEMAN»






ΞΑΝΑ
«CAVEMAN»
του Rob Beceker
από 25 έως και 30 Δεκεμβρίου



Η Θεσσαλονίκη απέκτησε τον δικό της Caveman
Ο caveman, Δημήτρης Σακατζής, για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ από 20 έως και 25 Δεκεμβρίου.


Ο «CAVEMAN» είναι η μακροβιότερη σόλο παράσταση στην ιστορία του Brodway και παίζεται παράλληλα σε 30 χώρες του κόσμου, κερδίζοντας τις καρδιές εκακτομμυρίων θεατών.
Αυτή η καθολική αποδοχή του έργου και οι ευεργετικές επιπτώσεις στις ψυχές των ανθρώπων, είναι που έκανε αναλυτές και ψυχολόγους απ’ όλο τον κόσμο, να προτείνουν την παράσταση ως εναλλακτική μέθοδο ψυχυθεραπαείας.

Ο ήρωας του έργου είναι ο Σωτήρης. Συμπαθής και ευγενικός, αλλά ταυτόχρονα πρωτόγονος και τσαμπουκάς. Με άλλα λόγια ο μέσος Έλληνας.
Ο Σωτήρης, μέσα από ένα καυγά με την γυναίκα του, βρίσκεται αναπάντεχα στο δρόμο, μαζί με όλα του τα πράγματα.

Ξεκινώντας από το αρχικό ερώτημα που τον παιδεύει: ‘γιατί δεν τα βρίσκουνε οι άντρες με τις γυναίκες’ ξεδιπλώνεται μια σειρά κωμικών καταστάσεων, από την προϊστορική εποχή, μέχρι σήμερα.

Η συμμετοχή του κοινού, που είναι καθοριστική σε όλη αυτή την διαδρομή, οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις, με ανατροπές, εκπλήξεις και απογειωτιτκές εκρήξεις γέλιου.


ΣΥΝΥΤΕΛΕΣΤΕΣ : Συγυγραφέας : Rob Beceker Σκηκνοθεσία - Διαισκευή : Ανανστασία Παπαστάθη Μετάφραση : Ερατώ Τάττη Μουσική: Heiemberg 5000 Φωτισμοί : Valaentin Galle Σκηνικά : Ειρήνη Παγώνη Κουστούμια: Keira Colotrane Μουσική : Πάνος Φοροτούνας Παραγωγή : Θέατρο Coronet & Mogul Theater
Με τον Δημήτρη Σακατζή στο ρόλο του Caveman

Τιμή εισιτηρίου : 23 € και φοιτητικό 18 €
Έναρξη παραστάσεων : 9.15 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου