Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2009

Κάντε ένα Κλικ… κάντε μια κατάθεση ψυχής!!!

Αγαπητοί αναγνώστες και συγκάτοικοι στον απάνθρωπο πλανήτη που δημιουργούμε για τα παιδιά μας.
Όπως θα έχετε διαπιστώσει το blog μας τις τελευταίες ημέρες απόκτησε δικαίωμα προβολής διαφημίσεων από το Google.
Για όσους δεν γνωρίζουν, όταν κάνει κάποιος κλικ στις διαφημίσεις του Google, σε κάποιο ιστοτόπο, τότε ο κάτοχος της συγκεκριμένης ιστοσελίδας κερδίζει κάποιο πολύ μικρό ποσό για κάθε κλικ (κάποια cents του Ευρώ).
Με τη συγκεκριμένη ανάρτηση το blog μας ξεκινάει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια.
Τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται από τα κλικ στις διαφημίσεις του Google θα πηγαίνουν για την αγορά υπολογιστών όπου θα γίνονται δωρεά σε διάφορα ιδρύματα στην Ελλάδα όπου φιλοξενούν παιδιά.
Επίσης όπως ανέφερα παραπάνω ξεκινάμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια η οποία έχει σαν συνέχεια, την εκδήλωση ενδιαφέροντος και από άλλους bloggers να συμμετέχουν σε μια τέτοια διαχρονική προσπάθεια. Δηλαδή μπορεί κάποιος να κάνει εγγραφεί στο :
Ενας Φορητός Υπολογιστής για κάθε Παιδί (OLPC)
http://olpcgreece.blogspot.com
και να εκδηλώσει το ενδιαφέρον για αυτή τη προσπάθεια. Το blog ή το site το οποίο θα συμμετέχει σε αυτή τη προσπάθεια θα αποκτά ένα banner όπου θα πιστοποιεί ότι συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία και έτσι όσοι μπαίνουν σε αυτά τα sites θα γνωρίζουν ότι αν κάνουν κλικ σε κάποια διαφήμιση που τους ενδιαφέρει τα χρήματα θα πηγαίνουν για το συγκεκριμένο φιλανθρωπικό σκοπό ενώ επίσης μπορεί να αποτελέσει και κίνητρο για τις εταιρείες που διαφημίζονται σε blogs.
Η διαδικασία για την αξιοπιστία της συγκεκριμένης ενέργειας έχει ως εξής:
Με κάθε επιταγή που παραλαμβάνουμε από την Google θα τη δημοσιοποιούμε στο Blog http://theater-thessalonikis.blogspot.com και στο http://olpcgreece.blogspot.com ενώ θα ακολουθεί και η κίνηση των συγκεκριμένων χρημάτων για την αγορά του υπολογιστή και την παράδοσή του στο κάθε ίδρυμα.
Τελικός στόχος η ίδρυση μιας εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα όπου μέσα από τέτοιου είδους κινήσεις θα μπορεί να έχει κεφάλαια τα οποία θα τα επενδύει και τα κέρδη θα χρησιμοποιούνται για την αγορά Ηλεκτρονικών Υπολογιστών καθώς και με τη βοήθεια των blogger να κάνει ηλεκτρονικά μαθήματα στα παιδιά από τα ιδρύματα που θα χρησιμοποιούν τους υπολογιστές.

Μεγάλο το όραμα το ξέρουμε αλλά μεγάλος και ο κόσμος του internet και οι πραγματικές του δυνατότητες.
Γνωρίζουμε επίσης ότι πολλοί μπορεί να είστε δύσπιστοι και να θεωρείτε ότι αυτή η κίνηση γίνεται για προσωπικά οφέλη. Δυστυχώς δεν γνωρίζω άλλο τρόπο να σας πείσω και το μόνο που μπορώ να πω για όσους, με το δίκιο τους, μπορεί να εκφράσουν τη δυσπιστία τους είναι να περιμένουν να δουν την αξιοποίηση του πρώτου χρηματικού ποσού.
Επειδή η παραπάνω προσπάθεια, όπως προανέφερα, είναι αρκετά μεγάλη και μόνο αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας μπορούμε να την υλοποιήσουμε αλλά και να τη βελτιώσουμε, προσκαλώ όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στη μεγάλη μας προσπάθεια να επικοινωνεί μαζί μας στο e-mail theaterskg@gmail.com και να συντονιζόμαστε μοιράζοντας ιδέες και ενέργεια από τη ζωή μας για το μέλλον και τη ζωή των παιδιών μας. Γιατί και τα παιδιά που βρίσκονται στα ιδρύματα είναι και δικά μας παιδιά.
Γι΄αυτό ζητάμε τη ψυχή σας, γιατί το ΚΛΙΚ είναι κατάθεση Ψυχής.
Ευχαριστώ

Α.Τ.
theaterskg@gmail.com

Υ.Γ.1 Επειδή η Google απαγορεύει με αυστηρούς όρους (εφ΄ όρου ζωής αποκλεισμός) την παρότρυνση από τον ιστοτόπο που χρησιμοποιεί τις διαφημίσεις, να κάνουν κλικ στις διαφημίσεις, εμείς με τη συγκεκριμένη επιστολή σας ενημερώνουμε απλώς για το αποτέλεσμα των ενεργειών των πιθανών κλικ σας. Σε καμία περίπτωση δεν σας προτρέπουμε να κάνετε (άσκοπα) κλικ.
Υ.Γ.2 Η επιλογή για την αγορά Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και όχι κάποιου άλλου είδους βασικής ανάγκης, έγινε με γνώμονα να δώσουμε το δικαίωμα σε όλα τα παιδιά να έχουν το όπλο της πληροφορίας και της γνώσης μέσα από το internet και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα στη νέα εποχή.

Υ.Γ.3 Παρακαλούμε αν σας ενδιαφέρει η παραπάνω ενέργεια και σας βρίσκει σύμφωνους με τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας απλώς κάντε ένα κλικ στο e-mail σας και προωθήστε το σε όσους περισσότερους μπορείτε.
Κάντε ένα ΚΛΙΚ….. Κάντε μια κατάθεση ΨΥΧΗΣ.

Η συνέχεια στο http://olpcgreece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου