Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ
Παρασκευοπούλου 9 & Βασ. Όλγας
Τηλ.2310 819 153 & 2310 824 970

O CAVEMAN
του Rob Becker

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
27, 28 /2 ΚΑΙ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ
για το κοινό της Θεσσαλονίκης που δεν πρόλαβε να το δει
Ο caveman, Δημήτρης Σακατζής, στις τελευταίες παραστάσεις στο Θέατρο ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ μέχρι την Κυριακή 1 Μαρτίου.
Ο «CAVEMAN» είναι η μακροβιότερη σόλο παράσταση στην ιστορία του Broadway και παίζεται παράλληλα σε 30 χώρες του κόσμου, κερδίζοντας τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών.
Αυτή η καθολική αποδοχή του έργου και οι ευεργετικές επιπτώσεις στις ψυχές των ανθρώπων, είναι που έκανε αναλυτές και ψυχολόγους απ’ όλο τον κόσμο, να προτείνουν την παράσταση ως εναλλακτική μέθοδο ψυχοθεραπείας.
Ο ήρωας του έργου είναι ο Σωτήρης. Συμπαθής και ευγενικός, αλλά ταυτόχρονα πρωτόγονος και τσαμπουκάς. Με άλλα λόγια ο μέσος Έλληνας.
Ο Σωτήρης, μέσα από ένα καυγά με την γυναίκα του, βρίσκεται αναπάντεχα στο δρόμο, μαζί με όλα του τα πράγματα.

Ξεκινώντας από το αρχικό ερώτημα που τον παιδεύει: ‘γιατί δεν τα βρίσκουνε οι άντρες με τις γυναίκες’ ξεδιπλώνεται μια σειρά κωμικών καταστάσεων, από την προϊστορική εποχή, μέχρι σήμερα.

Η συμμετοχή του κοινού, που είναι καθοριστική σε όλη αυτή την διαδρομή, οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις, με ανατροπές, εκπλήξεις και απογειωτικές εκρήξεις γέλιου.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ : Συγγραφέας : Rob Becker Σκηνοθεσία - Διασκευή : Αναστασία Παπαστάθη Μετάφραση : Ερατώ Τάττη Μουσική: Heimberg 5000 Φωτισμοί : Valentin Galle Σκηνικά : Ειρήνη Παγώνη Κουστούμια: Keira Coltrane Μουσική : Πάνος Φορτούνας Παραγωγή : Θέατρο Coronet & Mogul Theater
Με τον Δημήτρη Σακατζή στο ρόλο του Caveman
Τιμή εισιτηρίου : 23 € και φοιτητικό 18 €
Έναρξη παραστάσεων : 9.15 μ.μ.
Προπώληση στο ταμείο του θεάτρου.

ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ
(Βασ.Όλγας 150
τηλ. 2310 831.565)

Το Γάλα
του Βασίλη Κατσικονούρη

(βραβείο καλύτερης παράστασης & καλύτερης γυναικείας ερμηνείας.)

ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Μια από τις επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις των τελευταίων χρόνων «Το γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη με το θίασο της Άννας Βαγενά συνεχίζει τις παραστάσεις στο Θέατρο «Κολοσσαίον».
«Το γάλα» είναι η ιστορία μιας μητέρας μετανάστριας από την πρώην Σοβιετική Ένωση, με δύο γιούς, ο ένας εκ των οποίων πάσχει από σχιζοφρένεια, οι οποίοι προσπαθούν να προσαρμοσθούν και να επιβιώσουν στην Ελλάδα.
Η απόγνωση της μάνας και ο ψυχικός σπαραγμός της για την ασθένεια του μικρού της γιου, παράλληλα με το φόβο, που προέρχεται από τον κοινωνικό ρατσισμό του περιβάλλοντός της, παρουσιάζονται με σπαρακτικό τρόπο.
Η βία διαδέχεται και εναλλάσσεται με την τρυφερότητα, η ένταση με τη γαλήνη, η απελπισία με την ελπίδα, το όνειρο με τον εφιάλτη, η πραγματικότητα με την ψευδαίσθηση, και αντιστρόφως.
Μια συγκλονιστική ιστορία – μαρτυρία, με εξαιρετικές συγκρούσεις, μοναδικές κορυφώσεις, ταυτόχρονα γεμάτο ελπίδα, που κάνουν το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη ίσως το σπουδαιότερο νεοελληνικό έργο των τελευταίων χρόνων.
Το έργο, που παίχτηκε για δύο συνεχείς χρονιές με τεράστια καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία στην Αθήνα, το παρακολούθησαν πάνω από 50.000 θεατές.
Επίσης η παράσταση ήταν υποψήφια για πέντε θεατρικά βραβεία κοινού του περιοδικού «Αθηνόραμα», (περίοδος 2007-2008) και απέσπασε βραβείο καλύτερης παράστασης και καλύτερης γυναικείας ερμηνείας.






ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :
Σκηνοθεσία: Άννα Βαγενά
Σκηνογραφία: Γιάννης Βάμβουρας (πάνω σε μια ιδέα της Άννας Βαγενά)
Φωτισμοί : Αλέκος Αναστασίου
Μουσική επιμέλεια : Άννα Βαγενά
Βοηθός Σκηνοθέτη : Ελένη Πολιτοπούλου

ΔΙΑΝΟΜΗ :
Μάνα : Άννα Βαγενά
Λευτέρης : Δημήτρης Πατσής
Αντώνης : Στέφανος Κοσμίδης
Νατάσα : Ανθή Κόκκινου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τετάρτη-Παρασκευή: 21:00 μμ (22,00 €)
Σάββατο: 18:00 μμ (22,00 €) & 21:00 μμ (25,00 €)
Κυριακή: 19:00 μμ (22,00 €)

Εκπτωτικό 18,00 €
Φοιτητικό – μαθητικό 15,00 € για όλες τις παραστάσεις

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Για το καλό μου

Όταν μεγάλωνα και μετά πήγα στο πανεπιστήμιο, όλοι μου λέγαν (ΜΜΕ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ...) ότι όλο αυτό το ωραίο οικονομικό σύστημα ήταν Για το Καλό μου
σήμερα βλέποντας την εκπομπή στην υγεία μας, άκουσα το παρακάτω τραγούδι μετά από πολλά χρόνια, και λέω ρε γαμώτω πάλι επίκαιρο είναι

Αφιερωμένο σε όσους με μεγαλώσαν για το καλό μου.....

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

SECRETS OF TANGO Παγκόσμια Πρεμιέρα


SECRETS OF TANGO
Παγκόσμια Πρεμιέρα
Η αυθεντική αίσθηση tango από το Μπουένος Άιρες

Ο διάσημος χορευτής και χορογράφος
Gustavo Russo
Επιστρέφει στην Ελλάδα
20 κορυφαίοι χορευτές, μουσικοί και τραγουδιστές
στο πιο φαντασμαγορικό Tango υπερθέαμα!!!

Από 6 Μαρτίου έως 8 Μαρτίου
στο RADIO CITY THEATER

Ο Gustavo Russo που έσπασε ταμεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με την παράσταση «Tango Seduction» και καθήλωσε τους θεατές, δύο χρόνια μετά παρουσιάζει σε παγκόσμια πρεμιέρα στην Ελλάδα την καινούργια του παραγωγή «Secrets of Tango».

Το «Secrets of Tango» είναι μια παράσταση που αποκαλύπτει τα μυστικά του πιο αισθησιακού χορού όλων των εποχών, του Αργεντίνικου tango και υπερβαίνει όλες τις προηγούμενες παραγωγές. Έξι υπέροχα χορευτικά ζευγάρια, ανάμεσα τους και ο διάσημος χορευτής Gustavo Russo, θα μας μαγέψουν με το ταλέντο και το πάθος τους για το tango.

Για πρώτη φορά η συναρπαστική αλήθεια του tango παρουσιάζεται στην πιο αυθεντική εκδοχή της, με τρόπο μοναδικό. Η διαδρομή του Aργεντίνικου tango και τα μυστικά του, από την γέννησή του μέχρι σήμερα, από την πιο παραδοσιακή μέχρι τη πιο σύγχρονη μορφή του, μία καταιγιστική εναλλαγή τεχνοτροπιών, αλλά και συναισθημάτων, σε μία παράσταση που ξεχώρισε για την άψογη τεχνική των καλλιτεχνών, για τις ευρηματικές χορογραφίες και την υψηλή αισθητική της.

Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό θέαμα που προετοιμαζόταν για δύο περίπου χρόνια, με συνεργάτες μερικά από τα πιο "δυνατά" ονόματα του χώρου -χορευτές, τραγουδιστές, μουσικούς, αλλά και σκηνογράφους, ενδυματολόγους, φωτιστές και ηχολήπτες. Ο Gustavo Russo αντλεί υλικό από την παράδοση, το οποίο δένει, όμως, αρμονικά με νέες ιδέες και θέματα, συνδυάζοντας τεχνικές από διαφορετικά είδη χορού – παραδοσιακό τάνγκο, μοντέρνο χορό και κλασικό μπαλέτο και μας αποκαλύπτει όλα όσα δεν γνωρίζουμε για αυτόν τον μοναδικό χορό. Η ορχήστρα του Tango Seduccion ερμηνεύει μοναδικά περισσότερα από 35 αγαπημένα μουσικά κομμάτια τάνγκο, αποδίδοντας φόρο τιμής σε όλους εκείνους τους συνθέτες και μουσικούς που έκαναν παγκοσμίως γνωστό το τάνγκο, όπως στους V. Greco, G. Rodriguez, A. Bardi, A. Villoldo και φυσικά στον Α. Piazzolla.

«Το tango έχει μια αιώνια φωτιά. Αυτή η φωτιά γεννιέται από τον εσωτερικό διάλογο των δύο αρχέγονων χορευτών, από το ανεξέλεγκτο πάθος ανάμεσα στον άντρα και τη γυναίκα. Είναι η φωτιά που δημιουργεί τη σαγήνη του τάνγκο». Gustavo Russo

Ο Gustavo Russo γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες το 1970 και ξεκίνησε τις σπουδές του στο χορό από την ηλικία των 17 ετών.
Ένα μόλις χρόνο μετά, ο Gustavo ξεχώρισε ως ένα από τα πλέον υποσχόμενα ταλέντα στο Αργεντίνικο tango. Από τότε, ξεκίνησε διεθνή καριέρα συμμετέχοντας στα πιο σημαντικά τάνγκο shows του κόσμου, σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα. Μεταξύ των παραγωγών στις οποίες έχει λάβει μέρος είναι τα “Taconeando”, “La Ventana”, “La Veda”, “Che Bandoneon”, “Senor Tango” και στο “Argentine Tango Show”. Το 1991, ο Gustavo εμφανίστηκε ως πρώτος χορευτής στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Η μεγάλη αξία του Tango». Αργότερα τον ίδιο χρόνο, ταξίδεψε στις Η.Π.Α. και το Μεξικό με τoν Mariano Mores, με πρωταγωνιστικό ρόλο στο show “Viva Tango” που κέρδισε το βραβείο “Estelares del Mar” ως το καλύτερο tango show. To 1992 ο Gustavo εμφανίστηκε στο παγκοσμίου φήμης θέαμα “Tango Passion”, στο οποίο κράτησε τον πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι το 1999. Το 1999 o Gustavo Russo ίδρυσε τη δική του ομάδα, η οποία με τις παραστάσεις του “Tango Seduction” έχει εμφανιστεί στις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Παραστάσεις: Παρασκευή, Σάββατο: 21:30 και Κυριακή: 20:00
Τιμές εισιτηρίων: από 15€ έως 35€
Πληροφορίες –κρατήσεις: 2310 819153
Προπώληση Εισιτηρίων: Ταμείο RADIO CITY

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ

ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ
(Παρασκευοπούλου 9
Τηλ.2310 819 153)

Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ
Ή
ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ

ΕΝΑΡΞΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009

ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Μετά την τεράστια επιτυχία, για δυο συνεχόμενες χρονιές, μία από τις καλύτερες ελληνικές κωμωδίες όλων των εποχών ανεβαίνει στο Θέατρο ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ, βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό των Χρήστου και Γιώργου Γιαννακόπουλου και σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη: ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ ή ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ.
Στο έργο πρωταγωνιστούν οι: Πέτρος Φιλιππίδης, Τάσος Κωστής, Χριστίνα Τσάφου, Γιώργος Λέφας, Γιάννης Δεγαΐτης, Σπύρος Πούλης, Θάλεια Ματίκα, Αλίνα Κοτσοβούλου, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Ειρήνη Τσιάρη, Θανάσης Τσαλταμπάσης.
Ο Ζήκος ο Μπακαλόγατος, αφελής αλλά ετοιμόλογος, δουλεύει στο μαγαζί του κυρ-Παντελή και είναι ερωτευμένος με την Φιφίκα, που για να παίξει μαζί του, προσποιείται ότι ανταποκρίνεται. Το αφεντικό του, αν και προχωρημένης ηλικίας, είναι τσιμπημένο με την κατά πολύ νεότερή του Λίτσα, και μάλιστα βάζει προξενήτρα να την ζητήσει από τον πατέρα της. Ο Ζήκος τον κοροϊδεύει για την επιλογή του αλλά αυτός δεν πτοείται. Σε συνεννόηση με τον πατέρα της Λίτσας και ερήμην της ιδίας, προχωρεί στους αρραβώνες. Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται όπως σχεδιάζουν υπάλληλος και αφεντικό, καθώς εμφανίζονται και άλλο υποψήφιοι γαμπροί…

Το έργο γυρίστηκε για τον κινηματογράφο το 1963, με τεράστια επιτυχία και με ατάκες που εκτοξεύονταν σε ρυθμό πολυβόλου από τον Ζήκο-Κώστα Χατζηχρήστο, στον καλύτερο ίσως ρόλο της καριέρας του!

Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς
Κοστούμια: Γιάννης Μετζικώφ
Μελέτη φωτισμών: Ελευθερία Ντεκώ
Μουσική επιμέλεια: Ιάκωβος Δρόσος

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ : ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.15 ΜΜ
ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 6.15 ΜΜ & 9.15 ΜΜ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 26 € , 25 € & 18 €

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Ο "οβολός" κοινωνικό νόμισμα

www.ovolos.gr
Ο "οβολός" κοινωνικό νόμισμα έρχεται ως η Ελληνική απάντηση στην χρηματοοικονομική κρίση!
Με αυτό οι πολίτες δημιουργούν και στην Ελλάδα το πρώτο εναλλακτικό σύστημα συναλλαγών με χρήση κοινωνικού νομίσματος. Με το ανταλλάξιμο κοινωνικό νόμισμα "οβολός" κάθε πολίτης και κάθε επιχείρηση θα μπορεί να συναλλάσεται, να παρέχει υπηρεσίες, να εμπορεύεται, να πουλά και να αγοράζει προϊόντα και υπηρεσίες χωρίς την ανάγκη χρήσης του ευρώ. Το "τοπικό σύστημα συναλλαγών" "οβολός" θα λειτουργεί με τη μορφή συμμετοχικών συνεταιρισμών ανά πόλη.Κάθε πολίτης θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες και τα προιόντα του και να πληρώνεται σε "οβολούς". Κάθε επιχείρηση να διαθέτει στην πελατεία της τμήμα των προϊόντων και υπηρεσιών της αποδεχόμενη την χρήση "οβολών".
Εναλλακτικά συστήματα συναλλαγών λειτουργούν στις περισότερες χώρες του κόσμου και ο "οβολός" κοινωνικό νόμισμα είναι η Ελληνική συμμετοχή. Το σύστημα θα λειτουργεί με κάρτες χρέωσης-πίστωσης "οβολών" , με "οβολούς" σε έντυπη μορφή και με χρήση ηλεκτρονικών συναλλαγών. Ενας "οβολός" θα αντιστοιχεί σε ένα Ευρώ.
Το σύστημα οργανώνεται αρχικά σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα και έχει στόχο να καλύψει το σύνολο της χώρας. Η ομάδα πρωτοβουλίας δέχεται προτάσεις ανάπτυξης του συστήματος σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.
Εντός των επομένων μηνών θα οργανωθούν οι πρώτες συναντήσεις μελών και προβλέπεται πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "οβολού" η 1η Ιουνίου 2009.
Ήρθε η στιγμή οι Έλληνες πολίτες να δώσουμε την απάντησή μας στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και την κρίση του με τη χρήση του Ελληνικού Κοινωνικού Νομίσματος "οβολός"!

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

ΡΕΘΥΜΝΟ ΠΑΝΘΗΡΕΣ

B.D. Foxmoor - Οι πάνθηρες του δρόμου (Street Panthers)

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Η Μυθολογία του Νίκου Μπακόλα

Η Μυθολογία
του Νίκου Μπακόλα

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος τιμά τον Νίκο Μπακόλα παρουσιάζοντας την παράσταση «Μυθολογία» που βασίζεται στο βραβευμένο έργο του, σε θεατρική διασκευή - σκηνοθεσία Κορίνας Χαρίτου στο Υποσκήνιο του Βασιλικού Θεάτρου από την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009.

Μια μυθική εποχή αναδύεται μέσα απ’ τις αναμνήσεις του Νικόλα που ζωντανεύουν καθώς στην παράσταση εκτυλίσσεται η ιστορία της ζωής του: Το νεαρό χωριατόπουλο ξεκινά από την Ήπειρο για την τουρκοκρατούμενη τότε και κατόπιν απελευθερωμένη Θεσσαλονίκη -για να βρει την τύχη του. Εκεί σταδιακά αναρριχάται κοινωνικά καθώς από «μπακαλόγατος» εξελίσσεται σε μεγαλέμπορο, ερωτεύεται, παντρεύεται δύο φορές και ζει επί σαράντα περίπου χρόνια την πολυτάραχη ιστορία της πόλης, προσπαθώντας να δημιουργήσει µε το εμπόριο μια περιουσία για τον εαυτό του και τη φαμίλια του. Τελειώνει ουσιαστικά τη ζωή του ηµίπληκτος και παρά λίγο εύπορος γύρω στα 1920, έχοντας υποστεί πολλές από τις δοκιμασίες της ανθρώπινης μοίρας αλλά και του τότε νεοελληνικού αστικού βίου.

Η Μυθολογία του Νίκου Μπακόλα εκδόθηκε το 1977. Την απαρτίζουν δώδεκα αφηγήματα που είναι αλληλένδετα μεταξύ τους ώστε να μπορούν να δια¬βαστούν ως ενιαίο μυθιστόρημα. Με το έργο αυτό ο Μπακόλας ξετυλίγει την ιστορία της πρώτης γενιάς της οικογένειάς του έτσι όπως τη γνώρισε μέσα από τα άμεσα και έμμεσα βιώματα μιας ενδιάμεσης γενιάς. Γι’ αυτό και συχνά παίρνει τις διαστάσεις ενός μύθου. Μέσα στ’ αφηγήματά του όμως αναδεικνύεται και η αστική εξέλιξη των αρχών του αιώνα στη Θεσσαλονίκη κι έτσι με την αντιπροσωπευ¬τικότητά τους μεταστοιχειώνουν μια παλιά οικογενειακή ιστορία σε εθνικό σχεδόν μύθο.

Νίκος Μπακόλας (1927- 1999)

O Νίκος Μπακόλας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1927. Σπούδασε στο Μαθηματικό και από φοιτητής ξεκίνησε να γράφει σε εφημερίδες και περιοδικά. Εργάστηκε σε όλες τις μεγάλες εφημερίδες της Θεσσαλονίκης ως μεταφραστής, συντάκτης ύλης, συντάκτης πολιτιστικών, κριτικός θεάτρου, αρχισυντάκτης. Στη λογοτεχνία εμφανίστηκε το 1950 όπου πρωτοδημοσίευσε διηγήματά σε φοιτητικά περιοδικά. Το πρώτο του βιβλίο Μην κλαις αγαπημένη κυκλοφόρησε το 1958, κι ακολούθησαν τα: Ο κήπος των πριγκίπων, Εμβατήρια, Ύπνος Θάνατος, Μυθολογία, Η μεγάλη πλατεία, Καταπάτηση, Η Κεφαλή, Το ταξίδι που πληγώνει, Η ατέλειωτη γραφή του αίματος, Μπέσα για μπέσα ή ο άλλος Φώτης. Το 1987, του απονεμήθηκε το βραβείο του περιοδικού Τομές, για τη Μυθολογία, και το κρατικό βραβείο μυθιστορήματος, το 1988, για τη Μεγάλη Πλατεία. Κρατικό βραβείο μυθιστορήματος έλαβε και το 1997 για το μυθιστόρημά του Η ατέλειωτη γραφή του αίματος. Κείμενά του έχουν μεταφραστεί στα σουηδικά, φιλανδικά, ολλανδικά, γερμανικά, αγγλικά και γαλλικά.

Ο Νίκος Μπακόλας ανέλαβε δύο φορές διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (1980-1982 και 1990-1993) και υπηρέτησε σ’ αυτό κατά καιρούς ως Πρόεδρος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής, ως Εισηγητής Δραματολογίου και ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Συντελεστές

Θεατρική διασκευή-σκηνοθεσία: ΚΟΡΙΝΑ ΧΑΡΙΤΟΥ
Σκηνικά-κοστούμια: ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΛΙΔΟΥ
Μουσική: ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΜΒΟΛΟΣ
Φωτισμοί: ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΖΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Βοηθός σκηνοθέτη: ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΑΔΑΜΙΔΗΣ
Οργάνωση παραγωγής: ΙΩΑΝΝΑ ΛΙΑΚΟΥ

Διανομή (με σειρά εμφάνισης)

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΪΜΕΝΗΣ: Νικόλας, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ: Μικρός Νικόλας, Γιάννης Σβάρνας, ΜΑΡΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ: Μάνα, Αηδόνα, ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ: Κατσίβελος, Αρετή, ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΚΑΓΚΑΝΗΣ: Χριστόφορος

Πληροφορίες:
Από 8/2/2009 έως 8/3/2009
Χώρος: Υποσκήνιο του Βασιλικού Θεάτρου

Παραστάσεις
Τρίτη 9:00 μ.μ.
Πέμπτη & Παρασκευή 7:00 μ.μ.
Κυριακή 5:00 μ.μ.

Τιμές Εισιτήριων
Γενική είσοδος: 15€

Πληροφορίες-Κρατήσεις
Ώρες λειτουργίας ταμείων ΚΘΒΕ:

9.30 π.μ. εως τις 9.30 μ.μ.
Τηλ κρατησεων: 2310 288000

Ώρες λειτουργίας ταμείου «Ολύμπιον»:
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 10-2μ.μ. και 5-9 μ.μ.
Τέταρτη και Σαββατο:10-6 μ.μ.
Τηλ κρατήσεων: 2310 223211

"ΠΑΥΡΟΙ ΔΕ ΒΑΚΧΟΙ"

"ΠΑΥΡΟΙ ΔΕ ΒΑΚΧΟΙ"
"Μπέκετ 5"

Το θεατρικό γκρουπ "ΠΑΥΡΟΙ ΔΕ ΒΑΚΧΟΙ" παρουσιάζει την παράσταση "Μπέκετ 5".

Μια παράσταση που αποτελείται από τα πέντε θεατρικά κομμάτια του μεγάλου Ιρλανδού, Σάμιουελ Μπέκετ :

Rough for Theatre I, Come and Go, Rockaby, Play, Catastrophe.

Μετάφραση :
Χρ. Αρνομάλλης - Αλ. Σπυριδάκης

Σκηνοθεσία : Νίκος Κουμαριάς - Αλέκος Σπυριδάκης

Μουσική : Ηρακλής Πασχαλίδης

Φωτισμοί : Στράτος Κουτράκης

Παίζουν : Ελένη Γκιργκινούδη , Βασίλης Δεμιρτζόγλου, Κώστας Χατζηκαλλινικίδης, Ανθή Χρυσοπούλου, Έλενα Κουμαριά

… «Τι θέλετε κύριε; Οι λέξεις μόνον υπάρχουν. Δεν έχουμε τίποτε άλλο» απάντησε αποστομωτικά ο Μπέκετ, όταν ρωτήθηκε κάποτε γιατί επιμένει να γράφει ενώ δεν πιστεύει στην επικοινωνιακή δυνατότητα του λόγου…

Πληροφορίες:
7 - 28 Φεβρουαρίου 2009
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα
Ώρα έναρξης: 21:00
Χώρος: STUDIO ΚΟΙΤΩΝΕΣ
(πρώην Στρατόπεδο Κόδρα) Καλαμαριά
Πληροφορίες / κρατήσεις : 6946 245185 / 6934 757466

ΤΑ ΔΥO ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΟΒΑ


ΤΑ ΔΥO ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΟΒΑ
του Θοδωρή Τέρπου

Η Ομάδα Exorals παρουσιάζει...
τέσσερις ιστορίες, ένα έργο...

Την ώρα που η οικονομική κρίση ισοπεδώνει την παγκόσμια αγορά έρχεται αυτή η παράσταση για να προσφέρει τη σωτηρία που όλοι επιζητούν! 4 ιστορίες σε ένα έργο. Πουθενά δεν θα βρείτε καλύτερη προσφορά από αυτήν! Τι ιστορίες? Φανταστείτε 2 νεκροθάφτες, μία τραβεστί, ένα ζευγάρι σε απόγνωση, μια μάνα σε κρίση και την Κάντυ – Κάντυ! Προσθέστε όλους αυτούς τους χαρακτήρες, διαιρέστε τους διά του 4 και το αποτέλεσμά σας είναι.. ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΟΒΑ.

ΥΓ. από 5 Μαρτίου και ΜΟΝΟ για 8 παραστάσεις! (ζούμε σε εποχή λιτότητας...καταλαβαίνετε)

Ταυτότητα της παράστασης

Σκηνοθεσία: Λήδα Μπατσή
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ευανθία Βασιλειάδου
Σκηνικά – Κοστούμια: Ομάδα Exorals
Οργάνωση Παραγωγής - Επικοινωνία: Art Minds, Γιάννης Γκουντάρας, Δάφνη Μουστακλίδου

ΠΑΙΖΟΥΝ

Θοδωρής Τέρπος
Δήμητρα Πάσιου
Θανάσης Καραθανάσης
Ευανθία Βασιλειάδου

Πληροφορίες:
Από 5 - 15 Μαρτίου 2009
Από Πέμπτη – Κυριακή
Χώρος: Χώρος Τέχνης της Ομάδας Καλλιτεχνών Ούγκα Κλάρα
(Καθολικών 4, 3ος Όροφος, τηλ.: 2310535474)
Ώρα έναρξης: 21:15
Εισιτήριο: 15€, φοιτητικό 10€, ατέλειες 7€

TWO MAN SHOW


TWO MAN SHOW

Η ομάδα θεάτρου C. for Circus παρουσιάζει στο studio vis motrix την παράσταση με τίτλο:

"Two man Show", μια προσαρμογή πάνω στο έργο του Δημήτρη Σακατζή, "Το πορτοκάλι με την περόνη".

"Το έργο πραγματεύεται την ενηλικίωση" σε ένα σκληρό κόσμο, όπου η παιδικότητα αφαιρείται με βία, με στολή και αυτόματο. Ανεξάρτητα αν τα φέρουμε εμείς τα όπλα ή οι άλλοι, σε άλλους τόπους μακρινούς, και εμείς και οι παππούδες μας και τα παιδιά μας μεγαλώνουμε και παλιώνουμε σε καιρούς χαλεπούς, σε καιρούς πολέμου. Η θλιβερή διαχρονικότητα έργων όπως οι Τρωάδες, οι Αχαρνείς και άλλα, αποδεικνύουν με αιματηρό τρόπο ότι ήμασταν και είμαστε (;) παιδιά του πολέμου".

Προσαρμογή: Κ. Ισαακίδης
Κοστούμια: C. for Circus
Μουσική επιλογή από την 1η version του Δημήτρη Σακατζή
Στο κομμάτι της έναρξης η φωνή είναι του Δημήτρη Σακατζή

Παίζουν: Μαρία Ελισάβετ Κοτίνη & Κώστας Ισαακίδης

"Η ιδέα για την προσαρμογή του Πορτοκαλιού με δύο ηθοποιούς, ήρθε το καλοκαίρι όταν με κάλεσαν στα Γιάννενα για τριήμερο εκδηλώσεων ενάντια στο ρατσισμό. Εκεί παίχτηκε πρώτη φορά, άρεσε στον κόσμο και είπαμε με την Μαρία... γιατί όχι.

Η ομάδα C. for Circus δημιουργήθηκε πέρυσι από εμένα και δεκαέξι παιδιά που θέλανε να κάνουν κάτι παραπάνω από μια ερασιτεχνική ομάδα. Η δουλειά μας στο C. είναι ότι αναζητούμε την θεατρική δράση μέσα από τα σώματα των ηθοποιών προσπαθώντας να δουλέψουμε ¨πέρα από τον καθημερινό νου".

Η αποστασιοποιημένη ερμηνεία των κειμένων, οι σωματικές δράσεις, το παιχνίδι και οι συνεχόμενοι αυτοσχεδιασμοί στη διάρκεια της παράστασης είναι νομίζω αυτά που την χαρακτηρίζουν. "

Κώστας Ισαακίδης

Πληροφορίες:
13, 14 & 15 Φεβρουαρίου 2009
Χώρος: Studio Vis Motrix
(Αγν. Στρατιώτη 20 - έναντι Αγ. Δημητρίου, τηλ: 2310228161)
Τιμή εισόδου: 10 Ευρώ

Ώρες Παραστάσεων:
Κάθε Παρασκευή: 12:00μμ (μεταμεσονύχτια)
Σάββατο και Κυριακή: 10:00μμ

"Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη… σαν παραμύθι"

"Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη… σαν παραμύθι"


Απο 28 Σεπτεμβρίου, κάθε Κυριακή στις 11:30 & 15:00 * Για σχολεία, καθημερινά μετά από συνεννόηση στο 2310 428007

Η παιδική θεατρική παράσταση "Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη… σαν παραμύθι" της Κάρμεν Ρουγγέρη ανεβαίνει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Δημήτρια στα Σχολεία".

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Κείμενο - σκηνοθεσία : Κάρμεν Ρουγγέρη

Σκηνικά - κοστούμια : Χριστίνα Κουλουμπή

Μουσική διασκευή - Σύνθεση : Γιάννης Μακρίδης

Χορογραφία : Πέτρος Γάλλιας

Στίχοι τραγουδιών: Ανδρέας Κουλουμπής

Φωτισμοί: Limelight

Ηθοποιοί: Ανδρέου Ειρήνη, Βούλγαρη Σοφία, Ζώκας Νίκος, Ευσταθίου Γιώτα, Καραμφίλης Γιάννης, Κλάδη Νάντια, Κούρτη Γεωργία, Κωστόπουλος Χρυσοβαλάντης, Λύκου Κατερίνα, Μελίδης Κωνσταντίνος, Πετροπούλου Ελένη, Ταμπαροπούλου Βιργινία

ΠΟΥ

  • Θέατρο Εγνατία, Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Πλατεία Αγ. Σοφίας, Θεσσαλονίκη.

ΠΟΣΟ

  • €12, €8 σχολικές παραστάσεις * τηλ 2310 225172

ΠΟΤΕ

Απο 28 Σεπτεμβρίου, κάθε Κυριακή στις 11:30 & 15:00 * Για σχολεία, καθημερινά μετά από συνεννόηση στο 2310 42800

Ματαιώνεται "Η Μυθολογία" στη Θεσσαλονίκη

Πρεμιέρα: 8 Φεβρουαρίου * Διάρκεια παραστάσεων: 8 Φεβρουαρίου έως * 8 Μαρτίου * Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τρίτη, 21:00 * Πέμπτη & Παρασκευή, 19:00 * Κυριακή 17:00

Ματαιώνεται η παράσταση "Μυθολογία". Η παράσταση είναι βασισμένη στο βραβευμένο έργο του Νίκου Μπακόλα.

Μια μυθική εποχή αναδύεται μέσα απ' τις αναμνήσεις του Νικόλα που ζωντανεύουν καθώς στην παράσταση εκτυλίσσεται η ιστορία της ζωής του: Το νεαρό χωριατόπουλο ξεκινά από την Ήπειρο για την τουρκοκρατούμενη τότε και κατόπιν απελευθερωμένη Θεσσαλονίκη, για να βρει την τύχη του. Εκεί σταδιακά αναρριχάται κοινωνικά, εξελίσσεται σε μεγαλέμπορο, ερωτεύεται, παντρεύεται δύο φορές και ζει επί σαράντα περίπου χρόνια την πολυτάραχη ιστορία της πόλης, προσπαθώντας να δημιουργήσει µε το εμπόριο μια περιουσία. Τελειώνει ουσιαστικά τη ζωή του γύρω στα 1920, έχοντας υποστεί πολλές από τις δοκιμασίες της ανθρώπινης μοίρας αλλά και του τότε νεοελληνικού αστικού βίου.

Η Μυθολογίατου Νίκου Μπακόλα εκδόθηκε το 1977. Την απαρτίζουν δώδεκα αφηγήματα που είναι αλληλένδετα μεταξύ τους ώστε να μπορούν να δια­βαστούν ως ενιαίο μυθιστόρημα. Με το έργο αυτό ο Μπακόλας ξετυλίγει την ιστορία της πρώτης γενιάς της οικογένειάς του. Μέσα στ' αφηγήματά του αναδεικνύεται και η αστική εξέλιξη των αρχών του αιώνα στη Θεσσαλονίκη κι έτσι με την αντιπροσωπευ­τικότητά τους μεταστοιχειώνουν μια παλιά οικογενειακή ιστορία σε εθνικό σχεδόν μύθο.

Λίγα λόγια για τον Νίκο Μπακόλα

O Νίκος Μπακόλας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1927. Σπούδασε στο Μαθηματικό και από φοιτητής ξεκίνησε να γράφει σε εφημερίδες και περιοδικά. Εργάστηκε σε όλες τις μεγάλες εφημερίδες της Θεσσαλονίκης ως μεταφραστής, συντάκτης ύλης, συντάκτης πολιτιστικών, κριτικός θεάτρου, αρχισυντάκτης. Στη λογοτεχνία εμφανίστηκε το 1950 όπου πρωτοδημοσίευσε διηγήματά σε φοιτητικά περιοδικά. Το πρώτο του βιβλίο Μην κλαις αγαπημένη κυκλοφόρησε το 1958, κι ακολούθησαν τα: Ο κήπος των πριγκίπων, Εμβατήρια, Ύπνος Θάνατος, Μυθολογία, Η μεγάλη πλατεία, Καταπάτηση, Η Κεφαλή, Το ταξίδι που πληγώνει, Η ατέλειωτη γραφή του αίματος, Μπέσα για μπέσα ή ο άλλος Φώτης. Το 1987, του απονεμήθηκε το βραβείο του περιοδικού Τομές, για τη Μυθολογία, και το κρατικό βραβείο μυθιστορήματος, το 1988, για τη Μεγάλη Πλατεία. Κρατικό βραβείο μυθιστορήματος έλαβε και το 1997 για το μυθιστόρημά του Η ατέλειωτη γραφή του αίματος. Κείμενά του έχουν μεταφραστεί στα σουηδικά, φιλανδικά, ολλανδικά, γερμανικά, αγγλικά και γαλλικά.

Συντελεστές:

Θεατρική διασκευή-σκηνοθεσία: ΚΟΡΙΝΑ ΧΑΡΙΤΟΥ

Σκηνικά-κοστούμια: ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΛΙΔΟΥ

Μουσική: ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΜΒΟΛΟΣ

Φωτισμοί: ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΖΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Βοηθός σκηνοθέτη: ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΑΔΑΜΙΔΗΣ

Οργάνωση παραγωγής: ΙΩΑΝΝΑ ΛΙΑΚΟΥ

Παίζουν:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΪΜΕΝΗΣ: Νικόλας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ: Μικρός Νικόλας, Γιάννης Σβάρνας

ΜΑΡΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ: Μάνα, Αηδόνα,

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ: Κατσίβελος, Αρετή

ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΚΑΓΚΑΝΗΣ: Χριστόφορος

ΠΟΥ

  • Βασιλικό Θέατρο, Πλ. Λευκού Πύργου, Θεσσαλονίκη

ΠΟΣΟ

  • €15 * Ώρες λειτουργίας ταμείων ΚΘΒΕ: 9:30 εως τις 21:30 * Πληροφορίες - κρατήσεις: 2310 288000 * Ωρες λειτουργίας ταμείου "Ολύμπιον": Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή, 10:00 - 14:00 και 17:00 - 21:00 * Τέταρτη και Σαββατο, 10:00 - 18:00 * Πληροφορίες - κρατήσεις: 2310 223211

ΠΟΤΕ

  • Πρεμιέρα: 8 Φεβρουαρίου * Διάρκεια παραστάσεων: 8 Φεβρουαρίου έως * 8 Μαρτίου * Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τρίτη, 21:00 * Πέμπτη & Παρασκευή, 19:00 * Κυριακή 17:00

Φωνές… στην Πολιτεία Θεάτρου

Μια παράσταση με μονόλογους-μονόπρακτα Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων.

Ερμηνεύουν:

Χριστίνα Αναγνωστοπούλου

Έφη Βούρα

Μαρία Δαδαλιάρη

Χάρης Δεληνικόπουλος

Ελίζα Νικολάρα

Μάρθα Τσικριτσή

Φανή Χατζημπάρμπα

Σκηνοθεσία-Διδασκαλία Ρόλων: Μαρία Μπαλτατζή

ΠΟΥ

  • Πολιτεία Θεάτρου, Ολύμπου 88 (Αρχαία Αγορά) Θεσσαλονίκη

ΠΟΣΟ

  • Πληροφορίες: 2310 272909 (Πολιτεία Θεάτρου)

ΠΟΤΕ

  • 1 - 28 Φεβρουαρίου * Ημέρεα και ώρες παραστάσεων: Κάθε Παρασκευή - Σάββατο -Κυριακή, 21:30

Γιάννης Χαρούλης Σταυρός του Νότου. Έναρξη: 13 Φεβρουαρίου

Γιάννης Χαρούλης@Σταυρός του Νότου. Έναρξη: 13 Φεβρουαρίου Ο Γιάννης Χαρούλης μετά τις πολυσυζητημένες εμφανίσεις του την Άνοιξη του 2008, επιστρέφει και πάλι στο Σταυρό του Νότου, τον Φεβρουάριο του 2009! Έχοντας στο συρτάρι του τα καινούργια τραγούδια, που έγραψε για εκείνον ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και έξι αφοπλιστικούς μουσικούς στην παρέα του, ο Γιάννης Χαρούλης κάνει τη δική του πρόταση στα βράδια του Παρασκευό-Σάββατου. Διασκευάζοντας από την αρχή τα τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας αλλά και όσα αγάπησε, θα κάνει μια παράσταση όπου συναντιούνται ο «ηλεκτρισμός» με το λαούτο, τα παλιά με τα καινούργια και εμείς με εκείνον, τον τραγουδοποιό, ερμηνευτή, μουσικό: Γιάννη Χαρούλη.

* Φίλε Γιάνη σε περιμένουμε σύντομα και στη Θεσσαλονίκη

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

CAVEMAN ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ
Παρασκευοπούλου 9 & Βασ. Όλγας
Τηλ.2310 819 153 & 2310 824 970

O
CAVEMAN
του Rob Becker

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
20, 21 & 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ο caveman, Δημήτρης Σακατζής, θα βρίσκεται για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ από την Παρασκευή 20 μέχρι την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου.
Ο CAVEMAN είναι η μακροβιότερη σόλο παράσταση στην ιστορία του Broadway και παίζεται παράλληλα σε 30 χώρες του κόσμου, κερδίζοντας τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών.
Αυτή η καθολική αποδοχή του έργου και οι ευεργετικές επιπτώσεις στις ψυχές των ανθρώπων, είναι που έκανε αναλυτές και ψυχολόγους απ’ όλο τον κόσμο, να προτείνουν την παράσταση ως εναλλακτική μέθοδο ψυχοθεραπείας.
Ο ήρωας του έργου είναι ο Σωτήρης. Συμπαθής και ευγενικός, αλλά ταυτόχρονα πρωτόγονος και τσαμπουκάς. Με άλλα λόγια ο μέσος Έλληνας.
Ο Σωτήρης, μέσα από ένα καυγά με την γυναίκα του, βρίσκεται αναπάντεχα στο δρόμο, μαζί με όλα του τα πράγματα.

Ξεκινώντας από το αρχικό ερώτημα που τον παιδεύει: ‘γιατί δεν τα βρίσκουνε οι άντρες με τις γυναίκες’ ξεδιπλώνεται μια σειρά κωμικών καταστάσεων, από την προϊστορική εποχή, μέχρι σήμερα.

Η συμμετοχή του κοινού, που είναι καθοριστική σε όλη αυτή την διαδρομή, οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις, με ανατροπές, εκπλήξεις και απογειωτικές εκρήξεις γέλιου.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ : Συγγραφέας : Rob Becker Σκηνοθεσία - Διασκευή : Αναστασία Παπαστάθη Μετάφραση : Ερατώ Τάττη Μουσική: Heimberg 5000 Φωτισμοί : Valentin Galle Σκηνικά : Ειρήνη Παγώνη Κουστούμια: Keira Coltrane Μουσική : Πάνος Φορτούνας Παραγωγή : Θέατρο Coronet & Mogul Theater
Με τον Δημήτρη Σακατζή στο ρόλο του Caveman
Τιμή εισιτηρίου : 23 € και φοιτητικό 18 €
Έναρξη παραστάσεων : 9.15 μ.μ.
Προπώληση στο ταμείο του θεάτρου.

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Κερδίστε διπλή πρόσκληση



Κερδίστε διπλή πρόσκληση

Αποκτήστε τώρα το MyRest και κερδίστε μια διπλή πρόσκληση (αξίας 50 € ) για τη Θεατρική παράσταση

'' ΤΟ ΓΑΛΑ''

του Βασίλη Κατσικονούρη

(βραβείο καλύτερης παράστασης & καλύτερης γυναικείας ερμηνείας.)

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :
Σκηνοθεσία: Άννα Βαγενά
Σκηνογραφία: Γιάννης Βάμβουρας (πάνω σε μια ιδέα της Άννας Βαγενά)
Φωτισμοί : Αλέκος Αναστασίου
Μουσική επιμέλεια : Άννα Βαγενά
Βοηθός Σκηνοθέτη : Ελένη Πολιτοπούλου

Το MyRest είναι ένα μοναδικό μηχάνημα όπου με 34 αερόσακους προσφέρει μοναδικό μασάζ και ρεφλεξολογία στις κνήμες, τους αστραγάλους και τα πέλματα των ποδιών σου.

Το MyRest είναι ο προσωπικός μασέρ ποδιών στο χώρο σας.


www.myrest.gr